Date generale
Cu o experienta de peste 20 de ani in fabricarea filmului colagenic comestibil, este alegerea optima pentru produsele din carne fierte si afumate, coapte, trase in plase, precum rulade, sunci etc.
Filmul colagenic comestibil fabricat de FABIOS este obtinut din colagen de inalta calitate, adera la produs pe durata gatirii si formeaza o suprafata atractiva, si nu in ultimul rand este ecologic.
Caracteristici
Este utilizat pentru obtinerea de produse fierte, fierte-afumate sau coapte cum ar fi Muschi TIganesc, Sunca Presata, Rulade. Se recomanda utilizarea in tandem cu plasa alimentara. Se pot realiza cu succes produse in forme.
Disponibilitate
Culori: Neutru si caramel.
Forme de prezentare:
Depozitare
Filmul colagenic ar trebui sa fie pastrat intr-un loc curat, uscat si ferit de surse de caldura. Temperatura de depozitare este de 5-25°C. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatie.