Film colagenic comestibil FE

Date generale

Cu o experienta de peste 20 de ani in fabricarea filmului colagenic comestibil, este alegerea optima pentru produsele din carne fierte si afumate, coapte, trase in plase, precum rulade, sunci etc.

Filmul colagenic comestibil fabricat de FABIOS este obtinut din colagen de inalta calitate, adera la produs pe durata gatirii si formeaza o suprafata atractiva, si nu in ultimul rand este ecologic.

Caracteristici

  • este comestibil
  • adera la produs, permitand inlaturarea facila a plasei fara a afecta crusta produsului
  • afumare uniforma
  • confera produsului finit un aspect lucios, apreciat de catre consumator
  • disponibil si in varianta gofrata, pentru umplere pe clipsatoare
  • reduce pierderile in greutate
  • productivitate ridicata prin intermediul aplicatoarelor ce dozeaza simultan plasa si filmul colagenic
Aplicatii

Este utilizat pentru obtinerea de produse fierte, fierte-afumate sau coapte cum ar fi Muschi TIganesc, Sunca Presata, Rulade. Se recomanda utilizarea in tandem cu plasa alimentara. Se pot realiza cu succes produse in forme.

Disponibilitate

Culori: Neutru si caramel.

Forme de prezentare:

  • sub forma de role
  • batoane gofrate
  • filme de diferite dimensiuni
  • prestufuite
Utilizare: Va rugam consultati FISA TEHNICA

Depozitare
Filmul colagenic ar trebui sa fie pastrat intr-un loc curat, uscat si ferit de surse de caldura. Temperatura de depozitare este de 5-25°C. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatie.