Membranele colagenice necomestibile de tip FG/FGR sunt cele mai populare tipuri de membrane produse de catre FABIOS. Sunt recomandate pentru productia de salamuri fierte si afumate, demiseci, salamuri coapte, dublu-afumate sau crud-uscate.
Fabricate din colagen de inalta calitate provenit de la bovine, sunt alternativa perfecta pentru membranele naturale, sau atunci cand se cauta un aspect natural al produselor. Rezistente mecanic, dar usor de indepartat de pe produs, cresc productivitatea prin utiliare pe masini automate de umplut, reducand drastic pierderile inregistrate la celule in timpul tratamentelor termice comparativ cu membranele naturale.
Caracteristicele membranelor traditionale Fabios:
Gama de Membrane Colagenice Traditionale cuprinde:
Culori: sunt disponibile atat in varianta neutru cat si intr-o gama variata de culori pentru a acoperi cerintele producatorilor.
Forme de prezentare:
Pot fi livrate sub forma de:
Depozitare
Se depoziteaza in spatii aerisite, ferite de surse de caldura, la o temperatura de 5-25°C.
Termenul de valabilitate este de 18 luni.