PIOFLEX RING – POLIAMIDA MULTISTRAT CURBATA

Am asimilat in productia proprie, tehnologia de obtinere a membranelor poliamidice curbate.
Poliamida multistrat curbata PIOFLEX RING este conceputa pentru realizarea diverselor sortimente de preparate pe baza de carne, supuse tratamentului de fierbere si care nu necesita afumare, in special produse tartinabile (pate, leber, etc).

Aspectul produselor obtinute in membrana PIOFLEX RING imita forma curbata a intestinelor naturale, avand toate avantajele ce rezulta din utilizarea unei membrane multistrat.

pioflex-ring

Avantajele utilizarii membranelor PIOFLEX RING:

  • Oferta diversificata de calibre si culori conduce la extinderea gamei de produse;
  • Va oferim posibilitatea imprimarii membranelor curbate, PIOFLEX RING fiind prima membrana curbata imprimata in Romania.
  • Comunicarea facila, comenzi mici, operativitatea in executie si livrare sunt avantaje de care trebuie sa profitati! Originalitatea dvs va fi pusa in evidenta utilizand diverse mesaje publicitare si imagini de sezon (Craciun, Paste, evenimente socio-culturale, estivale) produse pentru copii, etc.
  • Flexibilitate in aprovizionare: nu impunem comenzi minime pentru membrana PIOFLEX RING neimprimata.

Caracteristicile si avantajele membranelor PIOFLEX RING le recomanda ca optiune in alegerea unei membrane pentru un produs traditional realizat cu o tehnologie moderna.

Pentru mostre, fise tehnice, cotatii de pret, suntem la dispozitia dumneavoastra.